"Volgend seizoen zullen we een goede ploeg hebben"

Jordy Ferket
| 3 reacties
"Volgend seizoen zullen we een goede ploeg hebben"
Foto: © SC

KV Oostende neemt het woensdagavond op tegen Sporting Lokeren in de halve finales van de Beker van België. De heenwedstrijd eindigde op 1-1. Eddy Vergeylen, voormalig voorzitter van de kustploeg, ziet de toekomst rooskleurig tegemoet.

“Ik heb Oostende destijds naar het voetbal getrokken en nu trekt Marc Coucke Vlaanderen naar het voetbal”, aldus Eddy Vergeylen in Het Laatste Nieuws. KV Oostende doet het goed en de voormalig voorzitter denkt dat het in de toekomst enkel zal verbeteren. “Ik verwacht dat er volgend jaar misnoegde mensen zullen zijn bij Club en Cercle Brugge. Wees maar gerust dat we volgend seizoen een goede ploeg zullen hebben.”

Hij heeft heel veel vertrouwen in sportief directeur Luc Devroe. “Die is al volop bezig met de ploeg van volgend jaar. Volgens mij was het ontslag van Devroe de grootste fout die Club Brugge ooit gemaakt heeft. Hij heeft veel goede spelers naar daar gehaald: Maxime Lestienne, Thomas Meunier en Ivan Perisic bijvoorbeeld. En zo kan ik maar doorgaan”, vertelde Eddy Vergeylen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties