Voorzitter Bergen eist meer steun stadsbestuur

bart ver elst
| 2 reacties
Voorzitter Bergen eist meer steun stadsbestuur
Foto: © SC

Voorzitter van Bergen Domenico Leone eist dat de overheid zijn beloftes nakomt inzake de renovatie van het Charles-Tondreau Stadion. Indien dit niet gebeurt dreigt hij ermee de club te verlaten.

Leone pompt zelf al dertien jaar geld in Bergen. Maar nu dreigt hij ermee de club te verlaten en de financiële injecties stop te zetten indien de stad Bergen en de overheid de club niet ten hulp komen. Minister van Sport André Antoine beloofde 8 miljoen euro voor de herstellingswerken aan het stadion, maar daar is nog niets van in huis gekomen.

Vooral aan tribune 4 moet er dringend iets gedaan worden zegt Leone: “Tribune 4 lijkt net Kosovo, de tribune is helemaal vervallen.” Sportief gaat het Bergen ook niet voor de wind met een laatste plaats in de Jupiler Pro League. Leone wil wel benadrukken dat de club helemaal gezond is. “Ik heb al meer dan 10 miljoen euro in Bergen gestopt en de club is schuldenvrij, maar als de stad Bergen zijn beloftes niet nakomt, ben ik weg. De stad Bergen is tenslotte de eigenaar van het stadion.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties