Balotelli wil af van Spaanse vloek

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Balotelli wil af van Spaanse vloek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Balotelli speelde al 29 wedstrijden in de Champions League en wist daarin voor zijn doeningen amper 8 keer te scoren. Woensdag komt met Atlético Madrid een Spaanse tegenstander naar San Siro. Tegen een Spaanse club wist Supermario nog nooit te scoren.

“Waarom het me nog nooit gelukt is? Spaanse clubs zijn altijd lastige ploegen”, zegt Balotelli een dag voor de wedstrijd uit. “Misschien kan ik er morgen mee beginnen. Ik wil deze club graag helpen met doelpunten, zodat we onze wedstrijden winnen. Ik ben altijd erg kritisch over mezelf, dus wanneer journalisten dat ook zijn maakt me dat vrij weinig uit. Wat zij zeggen, heb ik dan al tegen mezelf gezegd”, aldus het enfant terrible.

Dit seizoen maakte Supermario twee doelpunten. Eéntje tegen Ajax en ééntje tegen Celtic. Tussen de Italiaan en nieuwe trainer Clarence Seedorf klikt het heel goed. Onder het bewind van de Nederlander scoorde Balotelli al regelmatig: viermaal in vijf wedstrijden. “Het is net alsof er een teamgenoot is bijgekomen. Het gaat me nu wat gemakkelijker af”, zegt de 23-jarige aanvaller. “Hij is als een grote broer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties