Katelijne-speler Snoeck: "Met meer dan de helft van Beerschot-spelers nog samen gespeeld"

Nicola Cantoro
| 0 reacties
Katelijne-speler Snoeck: "Met meer dan de helft van Beerschot-spelers nog samen gespeeld"
Foto: © SC

Axel Snoeck, de 27-jarige verdediger van KFC Katelijne, troffen we na de match tegen Beerschot-Wilrijk aan met een Beerschot-sjaal rond de nek. De ontgoocheling was moeilijk te verkroppen, maar toch bleven de Katelijne-spelers nog lange tijd op het veld om de geweldige festiviteiten te aanschouwen.

“Na het laatste fluitsignaal liepen de supporters van Beerschot op mij af en legden ze een Beerschot-sjaal rond mijn nek. Ze vonden het sneu voor ons en wilden ons ook laten meefeesten. Ik liep nog naar de andere kant van het stadion, maar toch hadden ze mij te pakken.” Katelijne moet de laatste drie matchen nog vol aan de bak willen ze de degradatie nog vermijden.

Toch was het enigszins een blij weerzien met de Beerschot-spelers voor Axel Snoeck. “Ik heb met meer dan de helft van de spelers van Beerschot nog samen gespeeld. Ik speelde nog met Nijs bij Houtvenne, met Van Der Heyden bij Berchem, met Dermaut en Ascension bij Wuustwezel… Ik heb ook Spaenhoven nog als T1 gehad bij Berchem. Dus dat maakte de match wel extra speciaal voor mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties