Courtois: "Er is veel mogelijk in Vicente Calderon"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Courtois: "Er is veel mogelijk in Vicente Calderon"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois speelde vanavond een uitstekende partij op het veld van FC Barcelona. De Rode Duivel was kansloos op het schot van Neymar, maar blikt tevreden terug. "We hebben een goede partij gespeeld."

Atlético Madrid kwam op het uur op voorsprong na een schitterend schot van Diego. Thibaut Courtois moest zich vervolgens gewonnen geven op een krulbal van Neymar, maar toonde zijn klasse op pogingen van onder anderen Lionel Messi, Xavi en Andres Iniesta.

"Ik moest een aantal keer alles uit de kast halen", begint de doelman op 2BE. "Ik zag de bal vrij laat komen. Het schot van Messi? Ja, die ook. Maar je weet op voorhand dat die bal daar gaat komen."

"Alles ligt nog open"

"We hebben vanavond een goede partij gespeeld", vervolgt de Rode Duivel op TVE. "Vooral op defensief vlak was er amper iets op aan te merken. Atlético kan tevreden zijn met de resultaat. In de Champions League is het altijd goed om op verplaatsing een gelijkspel te behalen."

Maar de buit is nog niet binnen. Los Colchoneros ontvangen Barça nog in de terugwedstrijd. "We moeten proberen om hetzelfde spel te brengen", besluit Courtois. "En dan is er veel mogelijk. In Vicente Calderon kunnen we altijd iets meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties