Van Buyten is nog niet weg

Van Buyten is nog niet weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniël Van Buyten breit mogelijk nog een vervolg aan zijn avontuur in Duitsland. Volgens de Duitse media zou hij zelfs al een akkoord hebben met de leider in de tweede Duitse klasse, maar de entourage van 'Dan The Man' reageert afwachtend.

Van Buyten speelt al sinds 2004 in de Bundesliga, waar hij twee jaar doorbracht bij Hamburg en vervolgens een toptransfer versierde naar Bayern München. Met Der Rekordmeister sleepte Big Dan vier titels in de wacht en won hij onder meer ook de Champions League.

"Beslissing na WK"

Maar aan alle mooie liedjes komt een einde, en op 36-jarige leeftijd is onze landgenoot lang geen zekerheid meer bij de Duitse topclub. FC Köln zou hem echter een uitweg bieden. Köln staat momenteel op kop in de tweede Bundesliga, en lijkt haast niet meer naast promotie te kunnen grijpen.

De entourage van Van Buyten laat in HLN echter optekenen dat het nog niet zover is: de verdediger zal pas een beslissing over zijn toekomst maken na het WK. Een overstap naar Köln is dus mogelijk, maar zal de eerste weken niet officieel worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties