EDF Luminus nieuwe hoofdsponsor Rode Duivels

EDF Luminus nieuwe hoofdsponsor Rode Duivels
Foto: © photonews

De Rode Duivels hebben een nieuwe hoofdsponsor: EDF Luminus. Ze gaan een samenwerking aan van twee jaar met als doel het EK 2016 in Frankrijk. Om nog meer elektriciteit en vuur in het stadion te krijgen een prima zet.

EDF Luminus sponsort, met zijn merk Luminus, de komende twee jaar de KBVB en de Rode Duivels. Grégoire Dallemagne, CEO van EDF Luminus, is in de wolken: “De Rode Duivels spelen ook de rol van uitdager, wat ze briljant gedemonstreerd hebben op de afgelopen wereldbeker. Als eerste challenger op de Belgische energiemarkt heeft EDF Luminus de ambitie om het favoriete energiebedrijf van alle Belgen te zijn. Deze samenwerking is dan ook een zeer logische keuze.”

Ook François De Keersmaecker is blij met de samenwerking: "Het is een ambitieuze speler op de energiemarkt en een groot aantal van hun waarden komen overeen met deze van de KBVB. EDF Luminus is ook een groene energieleverancier en wil samen met de KBVB het Belgisch voetbal ook wat groener maken."

Devil of the match

Nieuw is dat er dankzij Luminus vanaf heden een Devil of The Match zal worden verkozen door de fans, vanaf de oefeninterland tegen IJsland. De Duivel die het meeste energie schonk aan de ploeg wordt per wedstrijd verkozen.

Die Duivel krijgt een jaar gratis elektriciteit, om uit te delen aan een lokale club. Want ook op die 2200 lokale clubs zal EDF Luminus inzetten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties