Wat nu, Kompany?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Wat nu, Kompany?
Foto: © Photonews

Na het aantreden van landskampioen Anderlecht gisteren, staan er ook vandaag weer veel leuke matchen op het programma. Wij kijken alvast uit naar ook een aantal Belgen die vandaag in actie komen.

In groep E staat het Manchester City van Vincent Kompany onder druk. Na de 2 op 9 mag er tegen CSKA Moskou absoluut geen nieuwe fout gemaakt worden, anders wordt de top-2 in deze poule quasi onmogelijk.

Voor het AS Roma van Radja Nainggolan staat er dan weer een topper tegen Bayern München op het programma. Puntengewin zou de kans op een overwintering in de Champions League groter maken voor de Romeinen, in de heenmatch lukte dat niet.

Wat kan Ajax?

In groep F kijken we uit naar Ajax Amsterdam, dat thuis nu wél wil stunten tegen Barcelona. Enkel dan kan het nog dromen van meer, anders moet het vooral hopen dat APOEL niets raapt tegen PSG.

Thibaut Courtois probeert met Chelsea de nul te houden tegen Maribor en door te schuiven naar de volgende ronde, en ook in groep H is er hoogspanning met de Iberische derby. De Spanjaarden van Bilbao moeten absoluut winnen van Porto.

Durft u gokken op een verrassing? Voor een zege van Ajax kan je van onze gratis bonus van 60 euro al 540 maken, winst van APOEL levert zelfs 840 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties