Ex-coach Jacobs: "Kopenhagen heeft de spelers niet om het spel te maken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Ex-coach Jacobs: "Kopenhagen heeft de spelers niet om het spel te maken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie nog niet zo'n ver verleden heeft bij FC Kopenhagen, is natuurlijk Ariël Jacobs. De oefenmeester op rust werd in de zomer van 2013 aan de deur gezet na een desastreuze seizoensstart. Toch kan hij de kracht van Deense hoofdstedelingen nog goed inschatten.

In het seizoen 2012-2013 speelde de Diegemnaar immers kampioen met Kopenhagen. Ook nu volgt hij zijn voormalige club nog regelmatig. "Ik heb hen dit seizoen live gezien tegen Bayer Leverkusen, waar ze negentig minuten van de mat werden geveegd", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Hun wedstrijd op Club Brugge was nog een van hun beste matchen van het seizoen."

Bovendien wacht voor Kopenhagen vanavond een moeilijke wedstrijd. "Ze zullen het spel moeten maken, en daar hebben ze de spelers niet voor", zegt hij. "Ze missen creativiteit op het middenveld. Voor Club verwacht ik een makkelijkere wedstrijd dan twee weken geleden. Alles hangt af van hun twee boomlange spitsen Nikolai Jorgensen en Andreas Cornelius. Als die uit de wedstrijd worden gehouden, krijgt Kopenhagen het moeilijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties