Reactie Opgepast: MPH is tevreden en dus is Club er bijna: "Ik kan enkel applaudisseren"

Opgepast: MPH is tevreden en dus is Club er bijna: "Ik kan enkel applaudisseren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme heeft Club Brugge bijna waar hij het wil hebben. Gisteren toonde blauw-zwart dat het voetbal in de lift zit en dat de goals makkelijk tegen de netten vliegen. MPH genoot...

"Ik heb inderdaad genoten van die eerste helft", zei de coach van Club. "De spelers wisten wat ze moesten doen. We hebben het een hele week voorbereid en bij de doelpunten toonden ze dat ze het opgepikt hadden. Zelfs beter dan ik voor mogelijk hield. Als je als trainer je ploeg zo ziet spelen, kan je enkel applaudisseren. Als je ploeg de plannen die je in je hoofd hebt, uitvoert, is dat het mooiste wat er is."

Eén uitblinker natuurlijk: Lior Refaelov die er drie binnenlapte. Alledrie om ter mooist. "Refaelov was de exponent van ons goeie spel. We wisten dat hij dit kon. Ik denk dat hij door zijn maagproblemen wat gewicht is kwijtgespeeld en daardoor net dat iets extra had", lachte MPH.

Een tevreden man dus en de eisen kennende die Preud'homme aan zijn ploeg stelt, belooft dit niet veel goeds voor de tegenstanders van de komende weken. Zou de trein definitief vertrokken zijn?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties