Ciman in zak en as na verlies in CL-finale

Montreal Impact, de ploeg van Laurent Ciman, verloor gisteren de terugmatch van de finale van de Amerikaanse Champions League met 2-4 van het Mexicaanse Club America. De ex- verdediger van Standard zat na de match in zak en as.

De Argentijn Dario Benedetto scoorde drie keer voor de bezoekers. De Canadese ploeg van Ciman speelde voor de eerste keer de finale van de Amerikaanse CL en had na de 1-1 van vorige week nog goeie hoop.

Na acht minuten stonden ze zelfs op voorsprong dankzij Romero, maar na rust ging het snel. In een kwartier tijd kon Club America drie keer scoren. Het werd zelfs nog 1-4 en in de slotfase milderde McInerney.

Ciman was er het hart van in. "Triest einde", twitterde hij achteraf. "Bedankt iedereen".