Act as One doet oproep: "Decuyper, grijp deze historische kans"

Caroline Tonnelier
| 32 reacties
Act as One doet oproep: "Decuyper, grijp deze historische kans"
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp kreeg vanavond fantastisch nieuws en daar is Act As One uiteraard bijzonder blij mee. De supportersvereniging kijkt onmiddellijk ook verder vooruit.

In een persbericht feliciteert Act as One Patrick Decuyper met het behalen van de licentie. Meteen wijst de vereniging erop dat er nog vele uitdagingen wachten. De supportersvereniging wil graag een actieve rol spelen om de club opnieuw in een positieve flow te krijgen.

"Het sportieve en extrasportieve herstel moet de negatieve gevoelswaarde waaronder onze club en haar community op dit ogenblik te diep gebukt loopt, ombuigen in de positieve flow die ze verdient. Daarvoor moet de bestuurcultuur broodnodig veranderen, anders is die ombuiging onmogelijk", zo klinkt het.

Samen, hand in hand!

Act as One streeft naar een intensieve samenwerking tussen de supporters en het bestuur. Dat is volgens hen "een absolute must om eindelijk het potentieel van onze club optimaal te laten renderen en de slapende reus wakker te maken."

Ze doen dan ook een oproep aan Patrick Decuyper om "deze historische kans op fanparticipatie te grijpen." Samenwerking en vertrouwen zijn daarbij de codewoorden: "ACT as ONE hoopt dat we in het volgende seizoen als één grote Antwerp Community het vertrouwen geven aan elkaar en de handen ineenslaan. Samen, hand in hand!"


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties