Topkandidaat wimpelt Antwerp af: "Ik ben niet geïnteresseerd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 50 reacties
Topkandidaat wimpelt Antwerp af: "Ik ben niet geïnteresseerd"
Foto: © Photonews

Antwerp FC is momenteel op zoek naar een nieuwe coach. De oudste club van het land gaat volgend seizoen niet door met Richard Stricker. Er worden enkele namen genoemd, maar David Gevaert lijkt in pole position te liggen. Al was de Oost-Vlaming niet de eerste keuze...

Thomas Caers stond eigenlijk bovenaan het verlanglijstje van Patrick Decuyper. De (nieuwe) sterke man van Antwerp FC liet zich de naam van de voormalige speler van onder meer KAA Gent en STVV ontvallen na het behalen van de licentie. 

Caers (momenteel hoofd van de Essevee Soccer School, nvdr.) wimpelt the Great Old echter simpelweg af. "Het is leuk dat mensen mijn werk appreciëren, maar ik wil een einde maken aan de geruchten. Ik ben niet geïnteresseerd in een functie bij Antwerp. Bovendien is mijn werk bij Zulte Waregem nog niet af."

Ook Vanderbiest en Brepoels nog in de running

En dus richt the Great Old de pijlen op David Gevaert. De huidige coach van tweedeprovincialer JV De Pinte werkte bij Essevee ook nog samen met Decuyper. Voor de volledigheid: ook de namen van Fred Vanderbiest en Guido Brepoels werden al gefluisterd op de Bosuil.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties