OHL wil selfies, foto's en ambiance op Twitter zien vandaag

OHL wil selfies, foto's en ambiance op Twitter zien vandaag
Foto: © photonews

OHL speelt deze namiddag de beslissende match in Eupen voor promotie. De Leuvenaars doen dan ook een warme oproep om de sociale media te bestoken met foto's van mensen die de verplaatsing niet meemaken, maar toch met spanning voor het scherm zitten.

"Beste supporters, het belang van de wedstrijd morgen dient niet elke keer opnieuw benadrukt te worden", schrijven de Brabanders. "Omdat we beseffen dat niet iedereen er bij kan zijn in het bezoekersvak en de wedstrijd elders zal proberen te volgen, doen we deze oproep omtrent de wedstrijd Eupen - OHL.

"Wie de wedstrijd waar dan ook volgt (in het stadion van Eupen, op de Oude Markt, thuis in de living, op het werk, ...) en daar een foto van deelt op de sociale media (Twitter, Facebook, Instragram, ...) wordt gevraagd hierbij de hashtags #RoadToTheProLeague #eupOHL toe te voegen."

"Zo krijgen diegene die er niet kunnen bij zijn in Eupen een betere beeld van in het stadion en tegelijkertijd krijgen de supporters in Eupen een idee van wat er buiten het stadion allemaal leeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties