KBVB zal sowieso uitkomen bij MPH

KBVB zal sowieso uitkomen bij MPH
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Ons eerste gedacht toen we gisteren vernamen dat Marc Wilmots waarschijnlijk zal kiezen voor Schalke 04: Michel Preud'homme gaat zwaar naar voor worden geschoven door de Vlaamse pers. En ziedaar: het spel is begonnen.

MPH droomt er immers al lang van om de Rode Duivels onder zijn hoede te nemen. In de twee grote Vlaamse kranten wordt hij als de ideale opvolger naar voor geschoven om Wilmots op te volgen.

Enige probleem: als de afkoopclausule in het contract van Wilmots 1 miljoen euro bedraagt, zal dat bij Preud'homme zelfs nog iets hoger liggen. Eén van de oplossingen is dat MPH beide taken zou combineren, maar dat stuit dan weer op verzet van zowel Club Brugge als van de Belgische Bond.

Gerets: is voorbij

Eric Gerets, die door vele fans op Twitter werd geopperd als opvolger, is dan weer niet geneigd om de taak op zich te nemen. Gerets heeft er immers genoeg van en wil op pensioen.

Indien Preud'homme geen optie meer is, moet er naar het buitenland gekeken worden, maar bij de Bond zijn ze niet van plan een huurling zonder banden met de nationale ploeg meer te nemen sinds het 'incident' met Dick Advocaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties