Wilmots grapt bij opsomming geblesseerden: "Ik moet een nieuw 'kampfschwein' vinden"

Wilmots grapt bij opsomming geblesseerden: "Ik moet een nieuw 'kampfschwein' vinden"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Marc Wilmots bleef op het einde van de training met twaalf spelers op het veld staan. Vijf moesten er zich nog melden, vijf moesten slechts een halfuurtje afwerken en de twee doelmannen bleven binnen.

Johan Walckiers in Bordeaux

Axel Witsel, Nicolas Lombaerts en Kevin De Bruyne meldden zich 's avonds in het hotel. Zij zullen morgen waarschijnlijk de groepstraining hervatten. Thibaut Courtois en Eden Hazard sluiten donderdag pas aan. 

De Bruyne individueel

De Bruyne heeft wel al laten weten met een hematoom op de rechterenkel te sukkelen en zal de komende dagen individueel trainen.

"Frankrijk wordt heel nipt, maar voor Wales is er geen probleem", verduidelijkte Wilmots. "Maar nu moet ik misschien een nieuw kampfschwein vinden... Grapje hé!", knipoogde Wilmots naar de berichten over zijn transfer.

Benteke wou niet vroeger stoppen

Ook Ferreira-Carrasco zal de hele stage individueel afwerken. De flankaanvaller heeft nog last van een spierscheur. Vertonghen, Nainggolan, Mertens, Dembélé en Chadli mochten de training vroeger verlaten omdat ze afgelopen weekend nog speelden. "Benteke mocht ook vroeger stoppen, maar wou niet", aldus Wilmots nog. "Het toont zijn goesting."

Jean-François Gillet en Simon Mignolet werkten in de fitnesszaal met keeperstrainer Erwin Lemmens.

Marouane Fellaini had dan weer last van een ontsteking aan de lies, maar werkte wel de hele training af. "Jullie kennen Marouane nu ook wel al zeker? Die ontsteking is nog niet weg, maar hij gaat nog twee weken vechten en dan kan hij drie weken vakantie nemen. (Fellaini is de eerste wedstrijd geschorst bij Man U, nvdr.)"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties