Van Buyten erg duidelijk over vertrek Wilmots: "Waar rook is, is vuur"

Martijn Goethals
| 10 reacties
Van Buyten erg duidelijk over vertrek Wilmots: "Waar rook is, is vuur"
Foto: © photonews

Bijna een jaar geleden zette Daniel Van Buyten een punt achter zijn carrière na een knap WK met de Rode Duivels. Ook 'Big Dan' heeft een uitgesproken mening over het mogelijke vertrek van bondscoach Wilmots. "Ik begrijp dat hij geïnteresseerd is in Schalke. Het is de club van zijn hart."

RTBF vroeg Van Buyten of hij denkt dat Wilmots effectief naar Schalke zal vertrekken. Zijn antwoord was cryptisch maar toch duidelijk. “Mijn vader zei me altijd dat waar rook is, ook vuur moet zijn.”

De ex-Rode Duivel zou het Wilmots ook helemaal niet kwalijk nemen, mocht hij uiteindelijk de nationale ploeg verlaten. “Als op een dag Bayern München mij een job aanbiedt, dan zou ik ook zeker geïnteresseerd zijn. Het is de club van mijn hart.” Dat geldt volgens Van Buyten zeker ook voor Wilmots.

Vertrek Wilmots is geen ramp

Zelfs als de bondscoach vertrekt, dan hoeft dat volgens Big Dan ook geen ramp te zijn. ”België heeft zoveel kwaliteit in de ploeg dat ook wanneer er een nieuwe bondscoach komt, de goede resultaten zeker zullen blijven volgen.”


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties