Transfergeruchten 10/06: "Jackson Martinez heeft akkoord met AC Milan"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 24 reacties
Transfergeruchten 10/06: "Jackson Martinez heeft akkoord met AC Milan"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het voetbalseizoen zit er overal zo goed als op. Dat wil zeggen dat de geruchtenmolen opnieuw enkele versnellingen hoger begint te draaien. Onze redactie gooit alles in een handig overzicht.

Afgeronde transfers

  • Kenny Verhoene treedt toe tot het imperium van Roland Duchâtelet. Hij wordt coach bij Carl Zeiss Jena. 
     
  • Knappe transfer voor Swansea. De ploeg uit de Premier League haalde Ghanees international André Ayew weg bij Olympique Marseille. 
     
  • Pedro Obiang is de nieuwste aanwinst van West Ham United. De Spanjaard komt over van Sampdoria en wordt zo een concurrent van Cheikhou Kouyaté.
  • Steve McClaren is de nieuwe coach van Newcastle United. Dat liet de club weten via de officiële kanalen.
  • Het gedegradeerde Cercle Brugge heeft zich versterkt met Axel Bossekota. Dat meldt de club op haar website. De 26-jarige aanvaller komt over van tweedeklasser Geel. Bossekota tekende een contract voor twee seizoenen met een optie voor een extra seizoen.

  • Junior Kabananga (Cercle Brugge) kiest voor een avontuur bij het Kazachse Astana, dat volgens HNB zo'n 200.000 euro op tafel legde.

  • Beerschot-Wilrijk heeft weer een versterking te pakken. Na Losada gisteren, komt vandaag Jonas Laureys over van Rupel Boom. Dat meldde de club via Twitter.

  • Jerry Vandam en Aboubakar Oumarou vertrekken transfervrij bij Waasland-Beveren. De club laat via de officiële kanalen weten dat het niet tot een overeenkomst kwam met beide heren.

  • Dmitri Alenichev is de nieuwe trainer van Spartak Moskou. De Rus volgt de ontslagen Murat Yakin op.

Transfergeruchten

  • Volgens Gazzetta dello Sport heeft Jackson Martinez een persoonlijk akkoord bereikt met AC Milan. De speler van FC Porto stond al langer in de belangstelling van de Italiaanse club.

  • Sint-Truiden aast op een Frans jeugdinternational. Het gaat om Jean-Lean Dompé, een aanvaller van de Franse tweedeklasser Valenciennes. 

  • Verschillende Spaanse media melden dat Iker Casillas zo goed als zeker Real Madrid deze zomer zal verlaten. Onlangs liet de 34-jarige doelman nog uitschijnen absoluut te willen blijven. Het Turkse Fenerbahçe zou echter de beste papieren hebben om de levende legende van Real aan te trekken.

  • Yohan Cabaye sluit een vertrek bij Paris Saint-Germain niet uit. De Fransman wil vaker aan spelen toekomen en mogelijk keert hij terug naar de Premier League.
  • Het gonst de laatste dagen trouwens van de geruchten omtrent Juventus. Volgens The Sun zou de Italiaanse kampioen 40 miljoen euro over hebben voor Chelsea-speler Oscar. Of het waar is, dat laten we in het midden.
  • Manchester City wil meewerken aan een vertrek van Edin Dzeko, maar dan moet er wel een pak geld op tafel komen. The Citizens hebben een transferprijs van 27,5 miljoen euro in gedachten.
  • Petr Cech heeft volgens de Britse pers dan weer zijn keuze gemaakt. Hij wil naar Arsenal en niet naar PSG.
  • Zinho Gano lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. De aanvaller van Club Brugge bereikte een principeakkoord met Waasland-Beveren.

  • Man United wil Real Madird te slim af zijn. De Engelsen bieden David De Gea een monstercontract aan dat hem ruim 14 miljoen euro per jaar kan opleveren.

  • Lokeren zit in een volgende fase met Muhamad Ghadir. De Israëliër komt binnenkort naar België voor onderhandelingen.

De transfergeruchten van de voorbije dagen

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-09/transfergeruchten-09-06-tevez-heeft-clubs-voor-het-uitkiezen-roma-wil-shoppen-bij-psg
https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-08/transfergeruchten-08-06-inter-doet-bod-op-halve-belg

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-07/transfergeruchten-07-06-tottenham-denkt-aan-halve-belg

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-06/transfergeruchten-06-06-lokeren-trekt-de-geldkraan-open-voor-israelische-spits

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-05/transfergeruchten-05-06-cercle-heeft-weer-beet-en-ook-nieuws-over-de-pauw-mandanda-en-silva

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-04/transfergeruchten-04-06-antwerp-wil-speler-van-mechelen-en-kawashima-naar-andere-belgische-club

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-03/transfergeruchten-03-06-gillet-staat-open-voor-terugkeer-falcao-op-weg-naar-chelsea

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-02/transfergeruchten-02-06-toekomst-guillaume-gillet-oogt-plots-onzeker

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-05-31/transfergeruchten-01-06-fransman-voor-manchester-united-bayern-wil-speler-van-monaco


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties