Manager Denayer praat over toekomst: "Dat heeft me verrast"

Manager Denayer praat over toekomst: "Dat heeft me verrast"
Foto: © Photonews

Jason Denayer heeft er een prima seizoen op zitten bij Celtic. Daarom kan hij nu ook rekenen op de interesse van diverse teams. Zijn manager De Preter heeft zich nu uitgelaten over de toekomst van zijn poulain.

In de Franse pers werd vandaag duidelijk dat ook Lyon zou gepolst hebben bij Manchester City naar de jonge Rode Duivel. Maar ze zijn niet de enige ploeg die hem willen.

Vanuit alle landen is er aandacht voor Denayer, maar de club uit de Ligue 1 is wel een serieuze kandidaat. "Ja, ik weet dat Manchester City en Lyon met elkaar gepraat hebben", aldus De Preter.

Champions League spelen

"Ik ken de details van het gesprek niet, maar ik ben wel wat verrast dat men spreekt over een huurdeal. Want Jason gaat zijn laatste jaar contract in en dan spreek je ofwel over een definitieve overstap, ofwel over een contractverlenging meestal."

En die contractverlenging bij The Citizens? "Dat is mogelijk, we zitten volop in onderhandelingen daarover. Waar hij ook terechtkomt: Jason wil spelen, met oog op het EK 2016. En liefst spelen in de Champions League", aldus nog De Preter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties