Bacca heeft mooie woorden voor Izquierdo en voor fans Club Brugge

Bacca heeft mooie woorden voor Izquierdo en voor fans Club Brugge
Foto: © photonews

Het gaat Carlos Bacca voor de wind. Nadat hij Club Brugge verliet, scheerde hij met Sevilla hoge toppen in de Europa League en in de Primera Division. Zo versierde hij een transfer naar AC Milan.

De Colombiaan houdt erg mooie herinneringen over aan zijn periode in België. Dat vertelde hij aan Fan!. Al duurde het wel even. "Pas onder Garrido voelde ik me naar waarde geschat." Onder Leekens en Daum miste Bacca dat vertrouwen. 

Club ideale tussenstap volgens Bacca

Hij zou zijn traject aan iedereen aanraden. "Ik zal Club altijd aanbevelen als een fantastische tussenstap voor wie naar een grote competitie wil en uit Colombia of pakweg Argentinië komt."

José Izquierdo volgde Bacca alvast richting Europa. Wat verwacht hij van zijn toekomst? "Ik zie bij Izquierdo veel kwaliteiten om bij een grote club in Europa te spelen. Ik wens hem het allerbeste. En veel vertrouwen en genegenheid."

Mooie woorden voor supporters

Op de website van Club Brugge had Bacca ook nog mooie woorden voor de fans van Club Brugge. Hij bedankte hen voor de steun tijdens zijn verblijf in België, maar ook de genegenheid die hij nog steeds krijgt via de sociale media en tijdens ontmoetingen met fans overal ter wereld.

"Ik hoop dat jullie binnenkort die titel winnen waar jullie zo naar verlangen. Jullie verdienen het, want jullie zijn een indrukwekkend publiek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties