Reactie Simons verrast door pandoering in Italië: "Dit hadden we echt niet verwacht"

Simons verrast door pandoering in Italië: "Dit hadden we echt niet verwacht"
Foto: © photonews

Ook bij kapitein Timmy Simons kwam de 5-0 nederlaag tegen Napoli hard aan. De skipper van Club had verwacht toch iets mee te nemen op bezoek in Italië.

Sander De Graeve in Napels

Simons had niet verwacht dat het zo erg zou zijn. "Je speelt wel buitenshuis, maar je verwacht toch iets mee te nemen. Dit hadden we niet verwacht", aldus de kapitein die in de 90e minuut de enige gele kaart nam. "We moeten misschien meer smeerlapkes zijn. Dat is een leerproces."

Misschien zijn er gewoon te weinig vechters bij dit Club? "We hebben spelers die het spel enorm goed kunnen lezen en het voetballend vermogen hebben. Iedereen heeft zijn kwaliteiten, volgens mij hebben we toch een goeie mix."

Volgens mij hebben we toch een goeie mix

"In de eerste helft hadden we toch enkele goeie periodes met Thomas Meunier, die momenten moet je afmaken. Zij kwamen twee keer door en het stond meteen 2-0. Als zij versnellen hebben ze de kwaliteiten om het af te maken."

Bij de tweede goal van Mertens werd Club gepakt op een lepe vrije trap. "Dat was goed gezien van hen. We hadden vier man in de muur, dus kon niet iedereen gedekt zijn in de zestien. Bovendien werd het perfect uitgevoerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties