Reactie Gent-bestuur trots: "Valencia kroop bang achteruit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve en Manuel Gonzalez Oubina
| 60 reacties
Gent-bestuur trots: "Valencia kroop bang achteruit"
Foto: © SC

AA Gent heeft zich nog maar eens getoond aan Europa. De Buffalo's speelden met lef, maar bleven met lege handen achter in Valencia. Ivan De Witte en Michel Louwagie zijn ontgoocheld, maar vooral trots op hun ploeg.

Sander De Graeve en Manuel Gonzalez Oubina in Valencia

"Dit is een prestatie waar we fier op mogen en moeten zijn", aldus Michel Louwagie. "We hebben alweer een stap gezet en we kunnen op de drie Champions League-matchen terugkijken met een opgeheven hoofd."

Toch zit de teleurstelling er flink in. "Ik voel van alles, het is een mengeling van ontgoocheling en fierheid. We hebben al drie keer een performance gebracht waar we trots op mogen zijn. De ontgoocheling is zeer groot", aldus Ivan De Witte.

België mag trots zijn op ons

-Michel Louwagie

Louwagie wil vooral het positieve onthouden. "Depoitre, Sels en Kums hebben getoond dat ze op een hoger niveau dan de Belgische competitie meekunnen. Maar ik wil niemand tekort doen, de hele ploeg was fantastisch. Op een bepaald moment kroop Valencia zelfs bang achteruit."

"België mag trots zijn op ons", sluit Louwagie af. "Dit heeft ons niet verrast, we hebben getoond dat we het waard zijn om in de Champions League te spelen", aldus De Witte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties