Antwerp bereidde titelstrijd voor in Spanje: "Dat is heel belangrijk voor ons"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Antwerp bereidde titelstrijd voor in Spanje: "Dat is heel belangrijk voor ons"
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp FC volgde het voorbeeld van een pak eersteklassers. De oudste club van België bereidde het vervolg van het seizoen voor onder een Spaans zonnetje. David Gevaert is tevreden van de afgelopen week.

Antwerp FC sloeg de tenten een week lang op in het Spaanse San Pedro del Pinatar. Ondertussen leidt David Gevaert de trainingen alweer in de schaduw van de Bosuil, maar de coach is tevreden van de voorbije week. 

"De omstandigheden waren simpelweg perfect", vertelt Gevaert. "Het hotel was zoals het moest zijn, de terreinen lagen er perfect bij en het zonnetje maakte natuurlijk alles af."

Het boot camp stond natuurlijk maar in het teken van één zaak: de Great Old voorbereiden op de titelstrijd. "En we hebben heel zwaar getraind. Al ben ik heel tevreden: we zijn zonder geblesseerden terug naar België gevlogen. Dat is ook belangrijk."

Zaterdag staat voor Antwerp de eerste opdracht van 2016 op het programma. En eerlijk: zo'n thuismatch tegen ASV Geel is eigenlijk een cadeautje.

Antwerp FC wil tegen ASV Geel meteen de eerste overwinning van 2016 pakken

David Gevaert

"We willen zaterdag meteen de eerste overwinning van het nieuwe jaar pakken", besluit Gevaert. "Maar het loopt niet altijd zoals ik het zou willen. Virton thuis, Dessel Sport thuis,... Die wedstrijden hebben bewezen dat we op onze hoede moeten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties