El Ghanassy weer op koers, maar dat was niet altijd zo: ruzie met Rednic, lobotomie van Sollied

El Ghanassy weer op koers, maar dat was niet altijd zo: ruzie met Rednic, lobotomie van Sollied
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Yassine El Ghanassy heeft hopen talent, dat kan niemand ontkennen. Maar in de voorbije jaren verkwanselde hij veel krediet met zijn fratsen. De laatste tijd heeft hij zijn leven weer op de rails, maar dat was niet altijd zo... Een overzicht.

23/02/2012: El Ghanassy wordt op het laatste moment vervangen in de selectie van de nationale beloftenploeg voor de wedstrijd tegen Engeland. De KBVB gaf geen reden op...

28/01/2012: Geen Yassine El Ghanassy in de wedstrijdselectie van AA Gent voor de match tegen STVV. "Hij is met zijn hoofd ergens anders", zo verklaarde Trond Sollied gisteren op de persconferentie. "Ik ga hier geen energie in steken, want ik kan geen lobotomie doen."

8/01/2013: El Ghanassy werd op dinsdag 8 januari om 23u25 met zijn Mercedes CLS op de snelweg A25 geflitst door de Franse politie met een snelheid van maar liefst 222 km/u. Hij vertelde de voorzitter van de rechtbank dat hij mijlen en kilometers met elkaar had verward.

8/12/2013: El Ghanassy eist een strafschop op in de met 1-3 gewonnen match tegen Lierse. De flankaanvaller speelde een heel goeie match, maar kreeg het toch aan de stok met Rednic. "Het was niet aan Yassine om daar de bal op te eisen. Ik feliciteer hem met zijn wedstrijd, maar hij zal toch betalen. Hij moet mijn beslissing respecteren, maar ook voor zijn ploegmakkers moet hij respect tonen."

26/12/2013: El Ghanassy verneemt van coach Mircea Rednic dat hij in Bergen op de bank zal beginnen. Hij weigert de spelersbus op te stappen. Het einde voor de flankaanvaller bij Gent.

19/09/2014: Yassine El Ghanassy ontbond zijn contract bij KAA Gent met onmiddellijke ingang. De vleugelspeler had nog een contract tot 2016, maar kwam niet meer voor in de sportieve plannen van trainer Vanhaezebrouck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties