"Stel dat je Vertonghen kunt strikken voor Gent-Anderlecht, dan gaat die niet zeggen dat Vanhaezebrouck er niks van kent"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 11 reacties
"Stel dat je Vertonghen kunt strikken voor Gent-Anderlecht, dan gaat die niet zeggen dat Vanhaezebrouck er niks van kent"
Foto: © photonews

De talkshow Extra Time blijft voor veel voetbalfans een vaste afspraak op maandagavond. De perceptie leeft dat het praatprogramma de jongste tijd minder gasten uit het milieu strikt, maar dat spreekt presentator Frank Raes tegen.

Volgens de moderator zit er in de helft van de uitzendingen iemand uit het voetbal, net zoals vroeger. "Als wij toevallig de man niet kunnen krijgen die wij die week willen, dan liever alleen analisten", verduidelijkt Raes bij Sport/Voetbalmagazine. "Zij praten vrijer dan mensen uit het voetbal zelf."

Ik weet niet of Rode Duivels zo'n meerwaarde zouden hebben

Frank Raes

Ook Rode Duivels schuiven omwille van de timing moeilijk aan tafel. "Ik weet ook niet of dat zo'n enorme meerwaarde zou hebben", aldus Raes. "Stel dat je Jan Vertonghen kunt strikken voor Gent-Anderlecht. Zo'n jongen gaat niet zeggen dat Vanhaezebrouck er niks van kent."

"Een gast is anders dan een analist en voetballers kun je bijna alleen aan het woord laten over matchen waarin ze zelf meespeelden. Bij Vertonghen moet het dus gaan over interlands."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties