Volgend jaar kan Vanhaezebrouck kiezen tussen Schoofs en... Schoofs, al zijn ze geen familie van elkaar

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Volgend jaar kan Vanhaezebrouck kiezen tussen Schoofs en... Schoofs, al zijn ze geen familie van elkaar
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Staan er volgend seizoen twee mannen met de naam Schoofs op het veld bij KAA Gent? De kans lijkt eerder klein, maar het zou best kunnen... Met Rob Schoofs trok de regerende landskampioen op korte tijd namelijk al een tweede Schoofs aan.

Afgelopen zomer versterkte Gent zich namelijk al met Lucas Schoofs, een 19-jarige verddigende middenvelder die op dat moment op het verlanglijstje van heel wat eersteklassers stond.

Schoofs koos echter voor de Buffalo’s, en die beslisten van hem nog een jaartje te laten rijpen bij Lommel United, de club waar hij de jeugdreeksen doorliep.

Op termijn een tandem Schoofs-Schoofs

En aangezien Gent maandag ook uitpakte met de transfer van Rob Schoofs, staan er nu dus twee centrale middenvelders met de naam Schoofs op de loonlijst bij de landskampioen.

Rob en Lucas zijn voor alle duidelijkheid geen familie van elkaar, maar het is niet uitgesloten dat ze op termijn samen een tandem gaan vormen in de Ghelamco Arena. Al is het niet duidelijk wat de plannen van Gent met de jongste Schoofs zijn. Als Hein Vanhaezebrouck ze dan maar niet gaat verwarren, natuurlijk…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties