Valdés geeft eerste interview als Standard-speler en doet meteen een bekentenis

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Valdés geeft eerste interview als Standard-speler en doet meteen een bekentenis
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Voor de supporters van Standard die er nog aan twijfelen: neen, het is geen droom. Victor Valdés is de komende maanden écht een speler van de Luikse club. Na de beelden van zijn eerste training is er nu trouwens nog meer bewijsmateriaal: het eerste interview van de ex-speler van FC Barcelona.

En uit dat eerste interview, waarvan Standard een video op de sociale media plaatste, valt ook nog eens af te leiden dat Valdés een hele grote meneer is. Op een rustige manier vertelde de 34-jarige doelman wat zijn doelstellingen bij de Rouches zijn.

“Het is belangrijk om zo hoog mogelijk te eindigen. Standard moet zijn plaats bij de top 3 van België opnieuw innemen en het doel moet zijn om op 1 te staan. Maar laat ons beginnen met een plaats in de top 6. We moeten in play-off 1 geraken. En de beker winnen”, aldus Valdés.

"Dit zijn fantastische supporters"

Vicor Valdés

Afgelopen weekend zat de doelman al in de tribunes op Sclessin. Hoewel Standard pijnlijk met 0-3 onderuit ging tegen KAA Gent, was Valdés toch enorm onder de indruk van de Luikse fans.

“Ik ken de ambiance van dit publiek nog niet écht, maar ik moet zeggen… Ik was onder de indruk van de manier waarop de fans achter de ploeg stonden. Dit zijn fantastische supporters die vanaf de eerste tot de laatste minuut achter hun team staan. Dat bewonder ik echt”, vertelde de doelman nog.

 

Première interview de Víctor Valdés au micro de Standard TV !Eerste interview van Victor Valdés voor Standard TV !First interview of Victor Valdés for Standard TV

Geplaatst door Standard de Liège op dinsdag 26 januari 2016
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties