Vanden Borre meldt zich met de glimlach en traint (na lange tijd) weer mee bij Anderlecht

Timothy Collard
Timothy Collard
| 27 reacties
Vanden Borre meldt zich met de glimlach en traint (na lange tijd) weer mee bij Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre traint vanaf vandaag (dinsdag) opnieuw mee bij RSC Anderlecht. Neen, (nog) niet bij de A-kern, wel bij de B-kern. De rechtsachter meldde zich maandag voor het eerst sinds eind december terug op het oefencomplex in Neerpede.

Vanden Borre trainde begin december voor het laatst in Neerpede, waarna hij een oogoperatie onderging en vervolgens zijn conditie onderhield met een persoonlijke trainer.

De rechtsachter, die de laatste tijd al enkele keren naast een transfer greep, presenteerde zich met een brede glimlach en liep daarna enkele rondjes rond de vijvers in Neerpede. Vanaf vandaag traint hij normaliter mee met de groep van Nicolas Frutos. Dat meldt Het Nieuwsblad.

A-kern

Van een terugkeer bij de A-ploeg is voorlopig geen sprake, zo weet de krant nog. Er ligt nog altijd een plan op tafel om zich in samenspraak met de club tot de supporters te richten, maar met de Europa League-duels tegen Olympiakos in het vooruitzicht, heeft Anderlecht andere zaken om zich mee bezig te houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties