Manager Depoitre verrast: “Er lopen contacten met enkele clubs, ook uit China”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Manager Depoitre verrast: “Er lopen contacten met enkele clubs, ook uit China”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het kan eigenlijk niet anders of Laurent Depoitre ruilt KAA Gent komende zomer in voor een club uit een buitenlandse topcompetitie. De stevige spits van de landskampioen ligt nog onder contract tot medio 2017, dus Gent moet hem straks wel verkopen wil het nog wat geld opstrijken.

De zaakwaarnemer van Depoitre, Walter Mortelmans, draait alvast niet rond de pot. “Laurent beseft maar al te goed dat de wedstrijden tegen Wolfsburg heel belangrijk zijn voor zijn toekomst”, klink het in Het Nieuwsblad.

Woensdagavond nemen er opnieuw een pak geïnteresseerde clubs, onder hen 14 (!) uit de Premier League, plaats in de Ghelamco Arena. Velen onder hen zakken speciaal naar België af voor Lolo, de aanvalsleider van de Buffalo’s.

Engeland, Duitsland, Italië en... China

“Dat er zo veel clubs uit Engeland in de tribune zitten? Je mag niet vergeten dat er al contacten lopen met sommige clubs”, geeft Mortelmans eerlijk toe. Namen wil de zaakwaarnemer van Depoitre niet noemen, competities wél. “Er zijn contacten met clubs uit Engeland, Duitsland, Italië en China”, klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties