Anderlecht beloont boegbeeld Deschacht - uitgerekend op zijn verjaardag - met contractverlenging

Timothy Collard
Timothy Collard
| 128 reacties
Anderlecht beloont boegbeeld Deschacht - uitgerekend op zijn verjaardag - met contractverlenging
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Feest ten huize Deschacht vandaag! Olivier Deschacht vierde dinsdag niet alleen zijn 35e verjaardag, maar hij kreeg er van zijn club RSC Anderlecht ook nog eens een mooi cadeau bovenop: een contractverlenging tot de zomer van 2017.

Deschacht is al sinds 1997 actief bij Anderlecht en kwam als prof nooit voor een andere club uit. De verdediger groeide gedurende zijn carrière uit tot een paars-wit boegbeeld en is ook in de herfst van zijn carrière nog steeds één van de absolute sterkhouders in het Astridpark.

Dinsdag, op de dag dat hij 35 kaarsjes mocht uitblazen, zette Deschacht zijn krabbel onder een contractverlenging van één jaar. De ervaren Anderlecht-man blijft zo minstens nog tot de zomer van 2017 in paars-witte loondienst voetballen.

"Een voorbeeld voor de jeugd"

Herman Van Holsbeeck

Manager Herman Van Holsbeeck is dan ook in zijn nopjes met de contractverlenging. “Olivier Deschacht is een voorbeeld voor de jeugd. Zijn inzet en professionalisme hebben hem gebracht waar hij nu staat. Olivier is een echte ambassadeur van de club en we zijn trots dat hij nog één extra jaar voor RSCA zal voetballen”, klinkt het op de webstek van paars-wit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties