Wilmots heeft een serieus probleem door de schuld van Jürgen Klopp

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 35 reacties
Wilmots heeft een serieus probleem door de schuld van Jürgen Klopp
Foto: © photonews

Het is geen geheim dat Marc Wilmots het heeft voor Christian Benteke. De spits van Liverpool past het best in het systeem dat hij met de Rode Duivels hanteert. Maar voor het EK dreigt er een probleem, want Benteke komt nog amper aan spelen toe.

Volgens HLN is de Rode Duivel zelfs teruggezakt naar de vierde stek in de rangorde der spitsen bij Liverpool. Momenteel krijgen Daniel Sturridge en Roberto Firmino de voorkeur, terwijl Divock Origi de eerste invaller is.

De manier van voetballen van Benteke zou niet in de filosofie van Jürgen Klopp passen en dus moet hij op training het tegendeel bewijzen. Nochtans was Benteke met 46,5 miljoen euro de recordaankoop van de Reds. "Benteke's situatie is erger dan die blessures bij de nationale ploeg", zei Wilmots daar nog over.

In ieder geval heeft Wilmots nog wel een paar spitsen achter de hand. Romelu Lukaku zijn prestaties zijn van die aard dat hij bijna niet meer om hem heen kan. Maar dan zal Wilmots wel een paar aanpassingen moeten doen, want je kan niet op dezelfde manier met Lukaku spelen als met Benteke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties