"Ik zou me beledigd voelen als speler van Gent door het amateuristisch geleuter van Vanhaezebrouck"

Redactie
| 75 reacties
"Ik zou me beledigd voelen als speler van Gent door het amateuristisch geleuter van Vanhaezebrouck"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck kwam de voorbije week een paar keer in het oog van de storm door zijn uitspraken na de match tussen AA Gent en Wolfsburg. Nico Dijkshoorn snapt dan weer niets van de manier waarop de coach van de Buffao's zijn troepen probeert te motiveren.

Zeker de uitspraak over de nul procent kans gaat er bij de Nederlandse analist niet in. "Ik heb een hekel aan die manier van coachen. Als je in een supermarkt werkt moet je gewoon 300 broden in een vak schuiven binnen het kwartier. Dan staat er ook niemand naast je om je te zeggen dat je gaat falen."

"Alleen mensen met zwakbegaafden werken zo. Heel knap! Ho, wat kan jij hoog springen. Kan je nog hoger? En als Gent nu nog zou winnen in Wolfsburg met 2 goals verschil? Dan zal Vanhaezebrouck zijn kleuters prijzen", klinkt het in Het Nieuwsblad.

"Ik zou als speler van AA Gent treurig worden van het amateuristisch geleuter van Hein. Ik zou me beledigd voelen als een trainer mij op zo'n kinderachtige manier meent te moeten motiveren. Ik zou willen dat een trainer met een tactiek komt, een concept."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties