Play-off 1 is binnen, maar Genk wil meer: "We gaan niet enkel figureren"

Robby Morren
Robby Morren
| 41 reacties
Play-off 1 is binnen, maar Genk wil meer: "We gaan niet enkel figureren"
Foto: © photonews

Zondagavond was het feest bij KRC Genk. De Limburgers zagen hoe Charleroi en Standard punten lieten liggen en zijn mathematisch zeker van een plaats in play-off 1. En de ambitie reikt verder. De spelers die we spraken, lieten duidelijk verstaan dat ze zich echt in de debatten willen mengen.

"Genk is een topclub in België. We hebben heel wat kwaliteiten, we weten wat we kunnen. Wij kunnen de beste teams kloppen", klinkt het bij Karelis. "Onze tegenstanders moeten respect tonen."

Thomas Buffel windt er geen doekjes om. "Als we de rust bewaren, kunnen we heel gevaarlijk zijn. We moeten op ons elan verdergaan en zoveel mogelijk punten sprokkelen want we willen niet als scheidsrechter naar play-off 1 gaan."

Een mening die zijn coach deelt. "Als we het voetbal brengen dat we tegen Club Brugge hebben gebracht, dan mogen we meer nastreven dan enkel figureren in play-off 1. Vergeet niet dat de punten nog worden gehalveerd", aldus Peter Maes.

Wilfred Ndidi durft zelfs luidop van de titel dromen. "Alles kan nog gebeuren in play-off 1. Ik geloof dat wij voldoende kwaliteiten hebben om nog mee te strijden voor het kampioenschap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties