Reactie Raman blij dat seizoen er nog niet opzit, maar zag liever Standard nog eens: "Charleroi, Lokeren en Mechelen? Verdorie!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Sint-Truiden
| 1 reacties
Raman blij dat seizoen er nog niet opzit, maar zag liever Standard nog eens: "Charleroi, Lokeren en Mechelen? Verdorie!"
Foto: © photonews

Benito Raman was na de redding van Sint-Truiden erg opgelucht, anders zat zijn seizoen er nu al op. En wedstrijdervaring is net wat de huurling van AA Gent op dit moment nodig heeft.

"Op naar play-off 2, tegen Charleroi, Lokeren, en Mechelen? Verdorie, dat zijn nooit makkelijke wedstrijden", aldus Raman die liever Standard nog eens tegenkwam. "We moeten vooral iets tonen in play-off 2 voor de supporters."

"Ik kwam naar STVV om zoveel mogelijk te spelen en ik heb er nu net mijn eerste volledige negentig minuten beet, ik begin er stilaan door te komen", aldus Raman die redelijk wat te verduren kreeg. "Ik heb wel wat trappen gehad die ik de komende weken nog zal voelen."

Ze mogen blijven roepen en tieren wat ze willen -Benito Raman

"Vooral die botsing met Verhulst was hard, daarna had ik het moeilijk om opnieuw volledig terug in de wedstrijd te komen." De supporters van Lokeren gooiden hem tijdens zijn behandeling nog zijn uitspraken van voor de winterstop naar het hoofd.

"Ach, Lokeren is een grote rivaal van AA Gent, dat hoort erbij. Ik reageerde er niet op, zoals altijd, zo waait het allemaal het snelst over. En als dat niet zo is, dan is het zo. Ze mogen roepen en tieren wat ze willen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties