Ongeziene volksverhuis van Bosuil naar Jan Breydel: "Dit wordt de grootste supportersverplaatsing sinds Wembley"

Redactie
| 74 reacties
Ongeziene volksverhuis van Bosuil naar Jan Breydel: "Dit wordt de grootste supportersverplaatsing sinds Wembley"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ongezien en ongelooflijk! Meer kan er niet gezegd worden van de Antwerpse volksverhuis. Zondag moet Antwerp FC aan de bak bij Cercle Brugge en het stamnummer één zal in West-Vlaanderen worden aangemoedigd door meer dan vijfduizend fans.

Antwerp FC ging afgelopen vrijdag met de billen bloot tegen Lierse SK. Met andere woorden: een titel kan er dan wel niet verloren worden in het Jan Breydelstadion, maar er staat wel héél veel op het spel voor de Great Old.

De fans tekenen alvast present. Meer dan honderd supportersbussen - goed voor een dikke vijfduizend fans - maken de trip naar Brugge. We overdrijven dus niet als we over een volksverhuis spreken.

Union SG zal misschien moeten uitwijken naar het Koning Boudewijnstadion

Robert Vinck

"Dit wordt de grootste supportersverplaatsing sinds Wembley", overdrijft Robert Vinck niet in Gazet van Antwerpen. In 1993 reisden zo'n vijftienduizend Antwerp-fans naar Londen voor de finale van de Beker der Bekerwinnaars.

"Misschien zullen we binnen twee weken met nog meer zijn", glimlacht de voorzitter van de Antwerpse Supportersfederatie. "Dan spelen we bij Union SG, hé. Al zullen die dan wel misschien moeten uitwijken naar het Koning Boudewijnstadion."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties