Bico trapt terug: "Antwerp moet naar zichzelf kijken, als zij met zoveel schulden licentie krijgen, dan wij zeker!"

Redactie
| 75 reacties
Bico trapt terug: "Antwerp moet naar zichzelf kijken, als zij met zoveel schulden licentie krijgen, dan wij zeker!"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp, Eupen en Roeselare gaan de licentieprocedure van WS Brussels bij het BAS allen aanvechten. John Bico reageert erg scherp op dat alles: "Ze zouden beter naar zichzelf kijken bij Antwerp!"

"Ja, wij hebben - net als zovele clubs - financiële problemen. Maar niet zoveel als Antwerp, dat nog miljoenen moet betalen", aldus John Bico bij ATV in erg duidelijke taal. "De problemen bij Antwerp zijn dus veel groter dan de onze. Als zij met 7 miljoen euro schulden een licentie kunnen krijgen, dan is er voor ons geen enkel probleem."

Bij ons geen druk, als Antwerp niet stijgt is dat hun failliet -

John Bico

Dat er gemiddeld geen 500 supporters komen kijken naar de wedstrijden van WS Brussels en meer dan 10.000 voor een thuismatch van Antwerp (Lees hier nog eens de precieze cijfers na!)? Dat veegt Bico ook onder de mat: "Zij zijn verplicht om te promoveren. Een ploeg met zo'n fanbasis zou 25 punten voorsprong moeten hebben."

Slotsom van Bico? "Antwerp moet eigenlijk de hand in eigen boezem steken. Als we uiteindelijk toch niet zouden stijgen, dan is ons seizoen nog steeds geslaagd. Als zij niet stijgen, is dat hun failliet. Een catastrofe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties