Besnik Hasi verklaart zijn opvallende keuze voor Legia Warschau

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 76 reacties
Besnik Hasi verklaart zijn opvallende keuze voor Legia Warschau
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi is sinds vrijdagavond officieel de nieuwe trainer van het Poolse Legia Warschau. Op de persvoorstelling liet de Albanese oefenmeester weten dat hij enorm blij is met deze nieuwe uitdaging.

"Ik ben heel gelukkig en vereerd dat ik hier aan de slag kan", opent Besnik Hasi. "Dit is een echte traditieclub en ik hoop dat ik de doelstellingen van de club kan bereiken. Hoe ik als coach ben? Ik ben heel veeleisend en vraag veel discipline van mijn spelers."

"Anderlecht was mijn thuis. Ik ben er veertien jaar geweest als speler en als coach. Ik had andere aanbiedingen, maar ik heb alle voorstellen goed bestudeerd. Ik kijk altijd het meeste naar het sportieve project. Sommigen zien dit als een stap achteruit, maar dat is niet waar. Het Poolse voetbal gaat vooruit."

Levenskwaliteit

"Een belangrijke keuze voor Legia was ook de levensstandaard hier, want mijn familie (vrouw en drie kinderen) komt met me mee", aldus Hasi. "Volgende week beginnen we aan een eerste stage. Het is een goede gelegenheid om alle spelers te leren kennen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties