Nainggolan helpt Wilmots een handje: "Daarom moet ik als verdedigende middenvelder spelen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Bordeaux
| 10 reacties
Nainggolan helpt Wilmots een handje: "Daarom moet ik als verdedigende middenvelder spelen"
Foto: © Photonews

Radja Nainggolan is helemaal terug. De middenvelder van AS Roma had de voorbije weken een blessure aan de kuit, maar die kwaal is voltooid verleden tijd. Hij is klaar om te knallen op het EK.

Radja Nainggolan stond afgelopen zondag negentig minuten op het veld tegen Noorwegen. En geloof ons vrij, Il Ninja zullen we nodig hebben op het EK. En dus vergeten we dat foutje bij het openingsdoelpunt even...

"Ik heb geen excuus voor die fout", is ook Nainggolan het al vergeten. "Dat hoort nu eenmaal bij het voetbal. Je moet eens alle doelpunten gaan analyseren. Zonder foutjes zien we er geen meer, hoor."

Ik ben van mening dat ik mijn betere wedstrijden op de zes heb gespeeld

Radja Nainggolan

Het balverlies is dan ook geen reden voor Marc Wilmots om aan de kwaliteiten van de Antwerpenaar te twijfelen. Maar dan stelt zich de vraag: zal hij als verdedigende middenvelder voetballen of posteert de bondscoach hem iets hoger op het veld?

"Ik ben van mening dat ik mijn betere wedstrijden op de zes heb gespeeld", helpt Nainggolan de bondscoach een handje. "Ik ben iemand die graag de aanval start. Dat is lastig als je al te hoog op het veld staat, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties