Ceulemans geeft toe: "Als Club Brugge erin slaagt om hem te overtuigen, dan is het een toptransfer"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Ceulemans geeft toe: "Als Club Brugge erin slaagt om hem te overtuigen, dan is het een toptransfer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Lombaerts is er niet bij op het EK in Frankrijk en dus is de verdediger op vakantie. Met het oog op volgend seizoen zou Lombaerts met Club Brugge over een transfer hebben gesproken, al lijkt er op het eerste zicht niets van in huis te komen.

Lombaerts zou zelf hebben aangegeven dat hij voorlopig hoger mikt dan een ploeg in de Belgische competitie. Eerder wees de verdediger om dezelfde reden al AA Gent af.

Frankrijk of Duitsland

Ook blauw-zwart boegbeeld Jan Ceulemans gelooft niet in de komst van de Rode Duivel. “Lombaerts zijn vriendin mag dan wel zwanger zijn, maar dat wil niet meteen zeggen dat hij zomaar naar een Belgische club zal trekken.”

“Hij kan er ook voor kiezen om in Frankrijk of Duitsland aan de slag te gaan. Dat is al een pak dichter bij huis dan Sint-Petersburg, en volgens mij is dat ook wat hij zal doen”, zo zegt de Caje in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Toptransfer

“Hij mag dan wel al 31 zijn, toch is het niet zo dat hij al een stap terug moét zetten. Ik geloof eerlijk gezegd niet in een transfer naar Club Brugge voor Lombaerts. Let op, als Club erin slaagt om Lombaerts te overtuigen, dan is dat zeker en vast een toptransfer.”

“Lombaerts is een hele goeie verdediger. Een verstandige en sluwe speler. Hij zou ontzettend belangrijk kunnen zijn voor een ploeg als Club Brugge. Maar nogmaals: het zou me verwonderen als hij nu al terug naar de Jupiler Pro League zou komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties