Zo ziet het contract van René Weiler bij RSC Anderlecht eruit

Redactie
| 59 reacties
Zo ziet het contract van René Weiler bij RSC Anderlecht eruit
Foto: © photonews

Hij moet nog officieel voorgesteld worden, maar René Weiler wordt de nieuwe coach van RSC Anderlecht. Ondertussen is het ook al uitgelekt wat voor contract de Zwitser zal krijgen.

Er staan momenteel nog veel vraagtekens achter de naam van René Weiler. De Zwitser krijgt mooie commentaren, maar het palmares ziet er nog vrij leeg uit. Met andere woorden: RSC Anderlecht heeft hem een kans.

En dus moet Weiler zich zien te bewijzen. Om die reden is hij ook akkoord gegaan met een prestatiegericht contract. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Concreet betekent dat een laag basisloon, naar basisnormen weliswaar.

Al kan Weiler er zelf voor zorgen dat zijn bankrekening aangevuld wordt. Eerste doel? Het halen van de poulefase van de Champions League. En dan is de eerste bonus binnen. Ook voor pakweg het pakken van de titel kan er verdiend worden.

700.000 euro

Nu we toch over cijfertjes aan het schrijven zijn. De afkoopsom in het contract van Weiler is overigens 700.000 euro. Herman Van Holsbeeck zit momenteel met 1.FC Nürnberg rond de tafel om dat bedrag omlaag te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties