Voetbal is relatief: doelman Cercle Brugge getroffen door leukemie

Voetbal is relatief: doelman Cercle Brugge getroffen door leukemie
Foto: © Photonews

Gisteren wonnen de Rode Duivels met 1-0 van Zweden, vandaag blijkt voetbal opnieuw maar iets zeer relatief. Miguel Van Damme - de doelman van Cercle Brugge - is getroffen door een ernstige ziekte.

"Enigszins verbijsterd door de omstandigheden kondigen we u onderstaand bericht aan. Naar aanleiding van de fysieke testen in het ziekenhuis bij aanvang van het seizoen werd - totaal onverwacht - bij onze doelman Miguel Van Damme een vorm van leukemie vastgesteld", klinkt het in een persbericht van Cercle Brugge.

Een donderslag bij heldere hemel voor Van Damme en de club, al is het mogelijk een goede zaak dat de ziekte mogelijk in een vroeg stadium is ontdekt door de jaarlijkse medische testen.

Miguel krijgt uiteraard al onze steun

"Een snelle en doorgedreven behandeling wordt eerstdaags gestart en Miguel krijgt uiteraard al onze steun om deze ziekte te overwinnen!
Er wordt geen verdere communicatie gevoerd hieromtrent en we gaan ervan uit dat de privacy van Miguel gerespecteerd zal worden in deze moeilijke periode."

Ook wij van Voetbalkrant.com willen Miguel Van Damme en zijn familie en vrienden veel sterkte, steun en beterschap wensen in deze moeilijke periode. Hopelijk kan hij snel herstellen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties