EK-dagboek Nog 16 nachten slapen: culinair orgasme, de strijd om VK-mascotte te zijn en dan plots...

Redactie vanuit Bordeaux
| 1 reacties
Nog 16 nachten slapen: culinair orgasme, de strijd om VK-mascotte te zijn en dan plots...
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Nog 16 nachten slapen en België is... Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

We beginnen zoals iedere dag: met onze belevenissen van gisterenavond. En het moet gezegd: het was even - geen EK-wedstrijden en dus iets minder werk op de plank - leven als god in Frankrijk.

We trokken naar een lokaal restaurantje in Bordeaux. En jawel, we waren een culinaire ervaring rijker. Tartaar van tonijn, een kort aangebakken stukje rundvlees met foie gras, gemarineerde peertjes met een chocoladekrokantje,...

Hoe we dat allemaal doorspoelen? We zitten niet voor niets in de wijnhoofdstad van de wereld. Een heerlijke Bordeaux van 2013, geselecteerd én voorgeproefd door 'connaisseur' Diederik.

Wat hebben we nog te vertellen? Wel, onze vaste lezers kennen natuurlijk onze mascotte: de auto-sinaasappel. Nu had Sander toch op iets meer vertrouwen gehoopt. Onze collega stuurde dan ook een nieuwe kandidatuur in...

Helaas voor Sander, hij heeft het pleit niet gewonnen. De mening van Manu - CEO staat er op zijn naamkaartje - heeft de doorslag gegeven.

Opeens liep Manu voor de auto en zat Sander achter het stuur. Hoe het afgelopen is? Wel, we kunnen hen ook niet meer bereiken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties