Rooney is duidelijk: "Spanje, Frankrijk of Duitsland, we kunnen van iedereen winnen"

Redactie
| 7 reacties
Rooney is duidelijk: "Spanje, Frankrijk of Duitsland, we kunnen van iedereen winnen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Overtuigen konden de Engelsen niet echt in de groepsfase, maar toch gaat de ploeg van bondscoach Roy Hodgson naar de achtste finales. Wayne Rooney, tegen Slovakije slechts invaller, weet wat er beter moet, maar weet wel dat Engeland van iedereen kan winnen.

"We moeten beter omgaan met de kansen die we krijgen", citeert Sky Sports de aanvaller van Manchester United. "Zoals in de vorige partij tegen Slovakije was het duidelijk dat je moet scoren als je een resultaat wil halen. We zullen dus efficiënter met de kansen moet omspringen als we verder willen doorgaan in het toernooi."

Domineren

"Het is duidelijk dat we vrij goed spelen en dat we kunnen domineren. Maar nogmaals: die kansen moeten er in. Als we vroeg kunnen scoren tegen IJsland, dan zullen zij moeten komen. Dat zal ons zeker liggen. We gaan vol vertrouwen naar die match", zegt Rooney.

"We denken dat we het ver kunnen schoppen, of we nu tegen teams zoals Frankrijk, Spanje of Duitsland moeten spelen. Als we op ons best zijn, dan maken we het iedereen moeilijk en kunnen we van iedereen winnen", besluit de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties