"Dat niemand de ware toedracht over het bewuste Vanden Borre-incident heeft gelekt, is in het voordeel van Anthony uitgedraaid"

Redactie
| 18 reacties
"Dat niemand de ware toedracht over het bewuste Vanden Borre-incident heeft gelekt, is in het voordeel van Anthony uitgedraaid"
Foto: © photonews

Met de tijdelijke verhuis naar Montpellier kwam er eindelijk een oplossing voor Anthony Vanden Borre. De rechtsachter zorgde vorig seizoen voor heel wat problemen binnen Anderlecht toen hij zijn teammaats in de pers jeanetten noemde.

Volgens iedereen was Silvio Proto de man die na enkele maanden een terugkeer van Vanden Borre in de A-kern blokkeerde, maar dat ontkent de kersverse KV Oostende-goalie met klem.

"Ik was niet tegen Anthony", vertelt Proto in Sport/Voetbalmagazine. "Tijdens een meeting hebben Van Holsbeeck en Vanden Stock mij op de man af gevraagd of we Anthony terug in de groep wilden opnemen. Ik heb hen gezegd: doe gerust."

Wat er in de kleedkamer is gebeurd, heeft nog niet in de krant gestaan

Silvio Proto

"Niemand kent de waarheid over het bewuste incident. Wat er in de kleedkamer is gebeurd, heeft nog niet in de krant gestaan. Maar geloof mij vrij: wat Anthony heeft gedaan, was er ver over. Was het aan mij om naar buiten te brengen wat hij had uitgespookt? Nee."

De voormalige Anderlecht-aanvoerder wikt en weegt zijn woorden. "Dat niemand de ware toedracht heeft gelekt, is in het voordeel van Anthony uitgedraaid. Misschien is het beter zo. Ik heb er geen enkele baat bij om hem alle miserie van de wereld toe te wensen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties