Brusselmans meteen in vorm: "Coucke ziet er uit als een dakloze", voorzitter KVO prikt meteen terug

Redactie
| 19 reacties
Brusselmans meteen in vorm: "Coucke ziet er uit als een dakloze", voorzitter KVO prikt meteen terug
Foto: © SC

Herman Brusselmans is helemaal terug van weggeweest. In zijn eerste analyses van het seizoen geeft hij ferm van jetje. Oostende en Genk moesten er meteen aan geloven, met Marc Coucke in een hoofdrol.

"Genk - Oostende al een topper noemen? Op den duur zal elke match een topper zijn. Maar: het was wel de beste match van het weekend, aantrekkelijk en met drie doelpunten", aldus Brusselmans over de partij tussen de twee kandidaten voor play-off 1.

"El Ghanassy moest zijn ring nog uit doen. Ja, als je net getrouwd bent, dan ben je nog trots op die ringen, verder in het huwelijk wordt dat iets helemaal anders."

Over die juwelen ging hij overigens nog verder: "Ik zie Fellaini en Ronaldo tot op het einde van de opwarming nog met oorringen in. Geven ze die dan allemaal aan de afgevaardigde? Dan zit die met 50 oorbellen van 20.000 euro in zijn zak."

Marc Coucke kwam bij Stadion ook nog eens uitleggen dat het huiswerk van Oostende op alle plaatsen prima is gedaan, maar dat ze in punten toch buisden. "Ik was niet aan het opletten wat hij heeft gezegd", aldus Brusselmans. "Hij zag er wat uit als een dakloze hé?"

Tegenprikje

Het antwoord van Coucke bleef overigens niet lang uit. "Samen onder een brug, Herman?" - "Ja, maar dan ons eerst insmeren met producten van Omega Pharma in Gent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties