Reactie Niet naar Wolverhampton, maar Sylla wil weg: "Ik ga met het bestuur praten"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 7 reacties
Niet naar Wolverhampton, maar Sylla wil weg: "Ik ga met het bestuur praten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Idrissa Sylla werd gekoppeld aan een transfer naar Wolverhampton, maar dat lijkt op een sisser uit te draaien. Toch heeft de Guineeër de hoop op een mooie transfer nog niet opgegeven. Er is immers nog een gegadigde.

Sylla werd aan verschillende clubs gelinkt, maar nu zou de interesse vooral uit Italië komen. "Ja, ik heb voorstellen gekregen", zei de aanvaller na de zege tegen Slavia, waar hij als invaller werd gebruikt. "Maar het is het bestuur dat beslist of ik mag vertrekken of niet. Ja, ik had contact met Wolverhampton, maar dat is nu gedaan."

Idrissa Sylla, na zijn doelpunt tegen Moeskroen.

The Wolves waren echter niet de enige geïnteresseerde club. Atalanta Bergamo heeft hem al maanden in het vizier, zelfs toen hij nog bij Zulte Waregem speelde. "Ja, ze willen me, maar ik heb een prijs en er moet een club komen die de prijs wil neerleggen. Of Atalanta kan betalen wat Anderlecht wil? Ja, ik denk van wel", aldus Sylla.

En dan kan het snel gaan. "Ik ga met het bestuurr vrijdag of zaterdag praten. Of ik mijn laatste match voor Anderlecht gespeeld heb? Misschien, maar ik heb daar niet aan gedacht tot het laatste fluitsignaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties