Ontslag Ferrera zindert na: "Yannick kan iedereen recht in de ogen kijken, het bestuur daarentegen..."

Redactie
| 6 reacties
Ontslag Ferrera zindert na: "Yannick kan iedereen recht in de ogen kijken, het bestuur daarentegen..."
Foto: © photonews

Er is alsnog een einde gekomen aan de trainerssoap bij Standard. Een onverkwikkelijk verhaal, menen wij. Yannick Ferrera kreeg de zwarte piet doorgeschoven. Iets waar ook zijn vader niet mee kan leven.

Francisco Ferrera is iemand die zich meestal op de achtergrond houdt, maar nu zijn zoon zo onheus behandeld wordt, moet hij wel reageren. "Yannick heeft zich tot het allerlaatste moment ingezet voor Standard. Vergeet niet dat hij de club een beker en Europees voetbal bezorgd heeft", zegt hij in HLN. "Hij kan met opgeheven hoofd afscheid nemen. En hij kan iedereen recht in de ogen kijken. Dat kan niet elk bestuurslid zeggen."

Ferrera kreeg het nieuws pas op het allerlaatste moment, maar zag het allang aankomen. Al bij de hervatting waren er geruchten dat hij zijn boeltje ging mogen pakken. Een onwerkbare situatie, schreven wij daar toen over.

"Op geen enkel moment heeft de directie Yannick gesteund. Zelfs toen de ene na de andere trainer aan Standard gelinkt werd, deed het bestuur geen énkele moeite om de geruchten te ontkennen. Het is straf dat Yannick, die amper 35 is, zich in die jungle staande heeft gehouden. Ik ben trots op hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties