Peter Vandenbempt toont zich ontzettend kritisch voor Genk-speler: "Een twijfelaar geworden"
Redactie
| 32 reacties

Peter Vandenbempt toont zich ontzettend kritisch voor Sébastien Dewaest (KRC Genk)

Peter Vandenbempt toont zich ontzettend kritisch voor Genk-speler: "Een twijfelaar geworden"
Foto: © Photonews

KRC Genk is de laatste weken een beetje op de sukkel. De ploeg van Peter Maes verloor vier van zijn laatste vijf wedstrijden. Enkel in de beker werd er gewonnen van Aalst. Te weinig voor een ambitieuze ploeg als Genk.

Peter Vandenbempt ziet dan ook een reden voor de Genkse instorting. Volgens de radiocommentator is Sébastien Dewaest niet goed bezig. "De stoere, onverzettelijke verdediger uit het Zwarte Land is een schichtige twijfelaar geworden. Sébastien Dewaest verliest duels, mist controles en verdedigt achteruit, bang voor de ruimte in zijn rug en zijn gebrek aan snelheid”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Volgens Vandenbempt zitten de zomertransfers van Genk daar voor iets tussen. "De komst van Jakub Brabec en Omar Colley zit in zijn hoofd. De wetenschap dat hij derde keuze is, snijdt hem de benen af."

Ongeëvenaard treurspel

"In Kortrijk was hij met helaas veel medewerking van zijn rechterhand Timothy Castagne de regisseur van een ongeëvenaard treurspel in de Genkse defensie. Vier geschenken met een grote strik”, besluit Vandenbempt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties