Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Schiervelde
Periodetitelstrijd wordt bijzonder spannend: Roeselare klampt aan bij Lierse na vroege goal

Roeselare won met 1-0 van Tubeke

Roeselare blijft aanklampen bij Lierse voor de eerste periodetitel. Met nog drie wedstrijden te gaan blijft het verschil amper één punt bedragen. De West-Vlamingen klopten zondag Tubeke met het kleinste verschil.

Het werd 1-0 na een héél vroege goal van Lepicier. Na vijf minuten lag de bal al tegen de netten. Lecomte mocht een vrije trap nemen en Lépicier devieerde het leer voor de neus van Beunardeau in doel.

Tubeke leek voorbij het halfuur op gelijke hoogte te komen, maar het Roeselaars protest deed toch zijn werk. De grensrechter vlagde de goal immers af, maar ref Mesotten leek het toch te gaan toekennen, maar bedacht zich. Tien minuten voor tijd kreeg Kehli nog rood, maar de thuisploeg kon met tien man de voorsprong toch vasthouden.