barBarcelona
mciManchester City
Datum: 19/10/2016 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Nou Camp Barcelona
Idioot rood Bravo zet Messi op weg naar hattrick tegen De Bruyne en co.
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

De Bruyne de boot in bij Barça na wedstrijd met twee rode kaarten

Idioot rood Bravo zet Messi op weg naar hattrick tegen De Bruyne en co.
Foto: © photonews

Barcelona heeft uitgehaald tegen het Manchester City van Kevin De Bruyne en Pep Guardiola. Na een rode kaart voor Bravo was het over en out voor de Citizens. Al pakte Mathieu ook nog een rood karton.

City begon met Agüero op de bank en Kevin De Bruyne in de spits aardig aan de partij, maar wegglijden van Fernandinho zette Messi op weg naar zijn eerste van de avond. Één van de makkelijkste goals uit zijn carrière, zonder twijfel.

Daarna was het wachten tot na de rust op animo, al miste Stones wel nog een gemaakte goal met de kop. Claudio Bravo vierde zijn terugkeer in Barcelona, nu ja, vierde. Hij pakte op een ongemeen dwaze manier rood. Hij miste een simpele pas en ging daarna het schot buiten de zestien met de handen afblokken.

De vrije trap ging er uiteindelijk niet in, maar het kwaad was geschied. Onder impuls van een fantastische Messi liep Barça 3-0 uit. Alledrie van Messi, wat had u gedacht. Mathieu en Neymar hielpen City nog door respectievelijk rood te nemen en een penalty te missen. Neymar haalde uiteindelijk toch nog zijn gram en zette de 4-0 eindstand op het bord.

Herbeleef Barcelona - Manchester City

Vooraf